Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Fotoguidning – Stockholms höjdpunkter - Barn (6-12 år)

Fotoguidning – Stockholms höjdpunkter - Barn (6-12 år)

Vill du veta mer om Stockholm och dess vackra byggnader och stadsdelar? Om du dessutom älskar att fotografera är detta upplevelsen för dig. Gå en guidad tur i en av världens vackraste städer och lär dig att på bästa sätt föreviga miljöerna på bild. Dagen börjar med att du tar med dig din kamera och möter upp resten av gruppen i närheten av Stadshuset. Tillsammans med en erfaren guide och fotograf beger ni er sedan ut för att uppleva några av Stockholms allra vackraste platser. Ni kommer bland annat att besöka det Kungliga Slottet, Stadshuset, Parlamentet, Gamla Stan och Kungsträdgården. Det finns även möjlighet att få uppleva Stockholms vackraste panoramautsikt. Under turens gång kommer guiden att berätta spännande anekdoter och historier om de platser ni besöker, samtidigt som ni också får chansen att fotografera staden ur de bästa vinklarna. Ni kommer få massor av tips och tricks för att fotografierna ska bli så bra som möjligt och när dagen är över kommer du garanterat ha kameran full med vykortsliknande bilder.
Det går knappast att uppleva Stockholm på ett bättre sätt. Välkommen på en fantastisk fotoupplevelse!

550 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.