Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Fotoguidning – Djurgården med frukost - Barn (6-12 år)

Fotoguidning – Djurgården med frukost - Barn (6-12 år)

Djurgården är en oas av grönska mitt i Stockholms storstadsvimmel. Här kan man njuta av vacker natur och härligt lugn bara en kort promenad från centrum. Det är en perfekt plats att uppleva genom kameralinsen. Mottagaren av detta presentkort får göra just detta – ta med sig kameran och bege sig ut på Djurgården. Dagen börjar i gryningen när dimman ligger tät och ljuset är som vackrast. Du tar med dig din egen kamera och möter upp resten av gruppen på Djurgården. Sedan beger ni er ut på en fantastisk vandring i naturen tillsammans med en erfaren guide och fotograf. Ni kommer vandra genom skogar, träskmarker och naturstigar och om ni har tur kommer ni dessutom stöta på en hel del vilda djur. Efter ett tag är det dags att stanna och äta en klassisk frukost med nybryggt kaffe i soluppgången. Under vandringens gång är det fotografering som gäller och ni kommer få massor av tips för att fånga naturen på bild på bästa sätt.
Det här är en perfekt upplevelse för dig som tycker om att fotografera natur och miljö. Eller om du bara vill gå en härlig morgonpromenad och uppleva gryningen på Djurgården. En underbar start på dagen helt enkelt!

600 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.