Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Forspaddling i Sydsverige

Forspaddling i Sydsverige

Forskajak är en av de ultimata äventyrssporterna! En adrenalinkick och en underbar naturupplevelse! Utmana naturkraften och lär dig de grundläggande teknikerna för att bemästra strömmande Vatten. Denna prova-på kurs gör vi bara två timmar från centrala Malmö i Mörrumsån, som bjuder på mindre forsar, perfekta för nybörjaren!
Under ca fem timmar kommer du få lära dig de grundläggande teorikunskaperna för att kunna Paddla på ett säkert sätt, grundläggande paddlingsteknik, hur man tar sig i och ur kajaken, traversering (korsning av floden), paddling in och ur bakVatten, säkerhet samt räddningsteknik.
Vi går även igenom hur man läser det strömmande vattnet och kommunicerar på floden. Den som vill kan också prova att lära sig den berömda eskimåsvängen.

1455 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.