Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Formel racingdag

Formel racingdag

Låter Formel racing i 230 km/h lockande? Detta presentkort ger dig en hel dag av adrenalin, racing och toppfarter runt 200 km/h på en riktig tävlingsbana i riktiga tävlingsbilar! Upplevelsen ger dig en introduktionsdag till Formel 3 Renault racing, samtidigt som du genomför den första av tre etapper till en racinglicens.
Dagen börjar med en lärorik teorigenomgång som tar dig bakom kulisserna i Formel Racing. Vi går igenom körteknik, biluppbyggnad, depåregler samt signaler mellan funktionärer och förare, innan det är dags att ge sig ut till bilarna. Ni är upp till tre personer som delar på en bil och tillsammans går ni igenom checklistor, hjälper varandra med bälten, fastsättning av ratten mm.
Körmomenten består av fyra pass och inlärningskurvan är hög. Du får uppleva G-krafterna i kurvorna, accelerationen och den makalösa väghållningen i dessa fantastiska bilar. Mellan de svettiga passen bjuds det på lunch där ni får möjlighet att ladda batterierna.

6995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.