Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Formel 1 förare för en dag - Paket 1

Formel 1 förare för en dag - Paket 1

Låt barndomsdrömmen bli sann och prova på att köra en riktig Formel 1 bil på Skandinaviens enda F1 bana. En svårslagen racingupplevelse där du har chans att sitta bakom ratten i samma bil som Rubens Barrichello och Jenson Button har kört, en Bar Honda 2004. Att köra en riktig Formel 1 bil har varit många motorintresserades dröm ända sedan barnsben – nu finns äntligen chansen för dig som vill förverkliga drömmen! Under dagen kommer du att få möjlighet att köra en bil som tar dig från 0 till 200 km/h på 5 sekunder och där toppfarten ligger på ofattbara 330 km/h!
Dagen inleds med att racingteamet hälsar deltagarna välkomna i depån där ni går igenom dagens program. När ni bytt om till förarutrustning beger ni er ut på racingbanan för att lära er mer om spårval, bromspunkter och apex. Efter en kortare teorigenomgång är det dags att värma upp Formel Renault bilarna och övningsköra några varv på banan.
Efter en god lunch är det dags för Le Grande Finale. Äntligen är det dags att glida ned bakom ratten på en riktig Formel 1 bil. Upplev den otroliga friheten och pirret i magen när du på egen hand tar dig runt banans alla kurvor och acceleration i raksträckorna.
Välkommen till en heldag med Formel 1 racing, en riktig dröm för alla motor- och racing intresserade!
Oavsett paketval så ingår alltid banhyra, bränsle, instruktioner, lån av utrustning, overall, hjälm, personförsäkring, samt lunch. Följande tre paket finns att välja mellan:
• Paket 1
1 x 6 varv Formel 1
1 x 15 minuters fri körning Formel Renault
F1-certifikat
• Paket 2
2 x 6 varv Formel 1
1 x 15 minuters fri körning Formel Renault
F1-certifikat
• Paket 3
3 x 6 varv Formel 1
1 x 15 minuters fri körning Formel Renault
F1-certifikat

13080 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.