Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Flugfiskeweekend - För en

Flugfiskeweekend - För en

Ett lyckat flugfiske innefattar en god kastteknik och förmågan att välja rätt fiskefluga. Är du sugen på att lära dig denna ädla konst? Eller har du kanske redan flugfiskat ett tag och vill förbättra din teknik? Välkommen till en blöt upplevelse i sann fiskeanda! Sportfiske sägs vara en av de bättre metoderna för att slappna av, dessutom en mycket rogivande aktivitet som passar hela familjen. Kursen är dessutom kvalitetsmärkt enligt Naturens Bästa, vilket innebär att det är en aktivitet som inte belastar naturen och dess resurser. Genom att gå på en flugfiskekurs kommer du snabbt få grundläggande kunskaper kring knutar, utrustning och mycket mer. Är du en erfaren flugfiskare anpassar vi kursen efter dina önskemål.
Flugfiskekursen pågår under två dagar där boende en natt ingår. Kommer ni som två deltagare bor ni tillsammans i ett dubbelrum. Efter incheckning vid lunchtid startar kursens första dag. Vi börjar med att lära oss kasttekniken och vi kommer även prova på att fiska i strömmande Vatten. Efter middagen kan ni slå er ned i vår vedeldade bastu och reflektera över dagen.
Efter frukost på kursens andra dag åker vi till en sjö med kastbryggor. Där kommer vi att få träna på att kasta och har vi fiskelyckan med oss tar vi upp ett par öringar. Efter lunch åker vi vidare till ett närliggande strömmande Vatten för att fiska harr och öring. Kurserna ges dagligen från början av juni till slutet av augusti, bokar ni dessutom tre personer så garanteras en privat guide. Upplevelsen vänder sig till alla som vill komma ut i naturen, lära sig mer om flugfiske, äta gott och njuta! Välkomna!

3495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.