Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Exklusiv hamam-behandling

Exklusiv hamam-behandling

I hundratals år har de turkiska ångbaden, Hamam spelat en stor roll för människors hälsa och avkoppling. Dessutom har den alltid haft en rituell funktion. I den här upplevelsen kombineras de österländska urgamla traditionerna med europerisk inspirerad detoxifiering, vilket skapar en helt unik och rogivande spa-behandling! Behandlingen börjar med uppvärmning av kroppen och följs sedan av en uppfriskande exfoliering med aromaterapeutiska produkter. Låt dig omslutas av härliga dofter och känn hur kroppen vaknar till liv! Därefter får du njuta av en fuktgivande kroppstvagning, härlig skummassage samt hårtvätt. En lyxig och återfuktande kroppsspray avslutar denna rofyllda upplevelse och lämnar dig med en känsla av total avkoppling.
Unna dig en stund av stillhet i en vacker och avstressande miljö där ditt välbefinnande är i fokus.

1295 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.