Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.EcoRide Stockholm

EcoRide Stockholm

Upplev Stockholm från cykelsadeln. Ta en tur till Djurgården där vackra vyer och sjöutsikt breder ut sig, eller varför inte en cykeltur upp till Söders höjder? Nu behöver du inte oroa dig för backarna eller motvind, med en EcoRide blir cykelturen en fröjd! Lämna bilen och busskortet hemma för en dag och upplev Stockholm på ett lite skönare sätt. För första gången i ditt liv kommer du att älska motvind på en cykel! Känslan av att ta sig fram med en elcykel är fantastisk, speciellt i uppförsbackar, samt under acceleration då du oftast lämnar ”vanliga” cyklister bakom dig.
Passa gärna på att fylla cykelkorgen med en härlig picknick för att sedan åka vidare ut på Kungliga Djurgården eller uppleva Stockholms innerstadspuls och dess lummiga parker. Ni hämtar upp er elcykel i vår butik på Skeppsbron i Gamla stan. Härifrån har ni inte långt till någon av Stockholms alla attraktioner och sevärdheter.
Räckvidden på enbart batteridrift är upp till 8 mil när du inte trampar, utan eldrift fungerar en elcykel precis som en traditionell cykel.
Välkommen på en härlig cykelupplevelse med din vän.

150 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.