Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Dressintur Konsterud

Dressintur Konsterud

En dressin är ett litet järnvägsfordon som förr i tiden användes av banvakter för besiktning av järnvägsspåren. Men tiderna förändras, och idag kan den som vill trampa dressin på en rad nedlagda järnvägar och museijärnvägar i vårt avlånga land. En perfekt upplevelse för dig som gillar att vara utomhus och uppleva vacker natur i lugn och ro. Från dressinstationen Konsterud utanför Kristinehamn kan du tillsammans med dina nära och kära ta en dressintur genom vackra och orörda naturområden. Djurlivet är rikt i området och har ni tur finns det chans att se både älg, bäver, tjäder, rådjur och häckande tranor. Även varg och lo finns i trakterna, även om de inte visar sig så ofta. Väl framme i stationen vid Mosstorp finns en kort vandringsled till sjön Däveln där det går bra att både bada och fiska vid fint väder. Härifrån kan ni sedan trampa er bort ända till banans norra ändstation Ängebäck.
Att trampa dressin är en rofylld upplevelse för både stora och små. Ta chansen att uppleva Sveriges vackra natur helt i er egen takt.
Dressinerna finns i två olika storlekar. Enkeldressinen är för två personer, där en trampar och en är passagerare. Tandemdressinen är för tre personer, där två trampar och en är passagerare.

360 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.