Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Dressintur i Dalarna - Enkeldressin

Dressintur i Dalarna - Enkeldressin

Dalarna – detta landskap i hjärtat av Sverige uppfattas av många som urtypen av den svenska naturen. Här samsas insjöar med täta skogar och höga berg med djupa dalar. Ta chansen och åk på dressintur genom rödfärgens, dalahästarnas och kurbitsmålningarnas hembyggd! Ta med hela tjocka släkten, vännerna eller kollegorna på en resa ni sent kommer glömma. Dressinerna finns både som enkel och tandem och är det perfekta sättet att uppleva naturen på nära håll. Ta plats på dressinerna och trampa er fram utmed den vackraste sträckan av gamla inlandsbanan. Färdas genom storslagna naturupplevelser med vyer över Vanån, Vansjön och bergen. Längs vägen kan ni med fördel stanna för att sola, bada och grilla på sandstranden, njuta av naturen, plocka blåbär eller förundras av solnedgången. Upplev lugn och ro och härlig stämning när ni långsamt tar er fram genom Dalarnas vackra landskap!
Välj mellan enkel- eller tandemdressin:
Enkeldressin:
Dressinen rymmer en vuxen och två barn, alternativt två vuxna.
Tandemdressin:
Dressinen rymmer två vuxna och två barn, alternativt tre vuxna.

295 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.