Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Dessertmästarna

Dessertmästarna

Besitter du förmågan att skapa fantastiska och goda desserter? Eller vill du utmana dig själv och utveckla dina dessertkunskaper? Med inspiration från det populära tv-programmet Dessertmästarna har Bageri Brillo utformat denna unika och roliga upplevelse. Ta med dig kollegorna, familjen eller en god vän och gör upp om titeln som dessertmästare!
Lyxiga desserter är mer populära än någonsin – inte minst tack vare tv-programmet Dessertmästarna som verkligen inspirerat till att skapa läckra, avancerade efterrätter som är en fröjd både att äta och beskåda. Här görs det panacotta, praliner, mousser, ganacher och sorbetglass på löpande band. Och visst ser det enkelt ut på tv – men i verkligheten är det en helt annan femma. Ta fram vinnarskallen i dig och upplev en fartfylld tävling där det verkligen gäller att sätta dessertkunskaperna på prov. Efter en genomgång delar ni upp er i team om 2 personer som tävlar ihop. Tillsammans ska ni komponera och tillverka den bästa desserten utifrån kvällens tema, som kan vara allt mellan himmel och jord. Det gäller att vara fantastifull, våga prova olika smaksättningar och hitta en snygg uppläggning. Och självklart går det på tid, så man måste vara snabb i vändningarna! Under tävlingens gång får ni hela tiden hjälp och handledning av konditorerna på plats. När tiden är slut och desserterna står framdukade är det dags för provsmakning och bedömning av era skapelser. Juryn består av professionella konditorer från Bageri Brillo som efter noga övervägande kommer kora kvällens lyckliga vinnare. Kanske är det just du som tar hem den åtråvärda titeln som dessertmästare! Följande ingår i upplevelsen: • Tävla tillsammans i par om Dessertmästartiteln • Handledning och jurybedömning av professionella konditorer • Prova på konceptet som är hämtat från tv-programmet med samma namn • Alla råvaror som behövs, 1 glas vin/dryck och kaffe

11940 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.