Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Chokladmassage

Chokladmassage

Choklad gör gott för både kropp och själ! Mottagaren av detta presentkort får uppleva en riktigt lyxig och avkopplande spamassage med en ljuvligt doftande och välgörande chokladolja.

Förflytta dig långt bort från vardagsstressen och njut av en riktigt skön stund i harmonisk miljö. Spamassage är en lätt och avkopplande form av massage som utförs med mjuka grepp för att få kroppen att slappna av på ett lugnt sätt. Här används dessutom en ekologisk, mörk chokladolja som tar upplevelsen till en helt annan nivå! Kakao stimulerar kroppens produktion av endorfiner och är fullt av antioxidanter som förnyar hudcellerna på djupet och gör huden len och följsam. Känn den behagligt rogivande känslan när den varma chokladoljan fyller din hud med näringsämnen samtidigt som dess ljuvliga arom verkar både lyckobringande och lugnande för alla dina sinnen!

850 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.