Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Choklad- & lakritsprovning

Choklad- & lakritsprovning

Är du eller någon du känner en riktig godisgris som tycker om både choklad och lakrits? Mottagaren av den här upplevelsen får provSmaka både sött och salt utan att behöva välja en favorit. Perfekt för den som är sötsugen och samtidigt nyfiken på att få veta mer om produkterna. Att kombinera choklad och lakrits i olika utföranden har blivit lite av en trend på senaste tiden. Stora som små chokladtillverkare har funnit att dessa godsaker tillsammans skapar ljuv musik för Smaklökarna. Nu finns chansen att uppleva en kombinerad choklad- och lakritsprovning! Under provningens gång får du lära dig om och Smaka på både choklad och lakrits. Det kommer bli en kväll full av spännande information kring hur choklad och lakrits tillverkas, var de växer och massor av rolig kuriosa. Självklart finns även lakritschoklad med i sortimentet som provSmakas!

350 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.