Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Champagneprovning - Stockholm

Champagneprovning - Stockholm

Få drycker är så förknippade med fest och glamour som Champagne. Nu har du chansen att ge bort ett presentkort som garanterat blir en uppskattad upplevelse - för såväl gammal som ung. Ta chansen att bekanta er med Champagnens fantastiska värld och upptäck nya vindimensioner. Under denna upplevelsekväll avnjuter ni flertalet fantastiska Champagner tillsammans med kunniga experter. Provningen startar med en kort introduktion av Champagneprovningen. Upplevelsen fortsätter med en teoretisk genomgång av drycken, druvorna, distriktet, dryckens historia, samt den rigorösa tillverkningsprocessen. Detta är en present som blandar nyttiga kunskaper med nöje.
De utvalda Champagnerna presenteras och sedan visas det hur man går tillväga för att bäst prova Champagne. Därefter provar ni flera sorter av denna exklusiva dryck. När ni känner er redo avslutar vi provningen med utvärdering och diskussion.
Efter provningen finns det möjlighet att diskutera samt få svar på frågor av de kunniga dryckesguiderna.
En minnesvärd Smakupplevelse tillägnad denna fantastiska dryck!

595 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.