Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Bilfotografering "on location"

Bilfotografering "on location"

Är du eller någon du känner en person som tycker om både snygga bilar och fotografering och vill kombinera dessa intressen? Kanske vill du lära dig hemligheten bakom de perfekta bilderna som visas i bilannonserna. Då är du varmt välkommen på Bilfotograferingskurs! Från morgon till eftermiddag får du vara med och fotografera olika fordon, både bilar och motorcyklar. Tillsammans med en erfaren handledare går ni igenom de olika momenten för att få till den perfekta bilden. Du får bland annat lära dig ljussättning, redigering och bildkomponering, och får även användbara tips kring olika vinklar och filter. Under dagen kommer även en representant från en av Sveriges största motortidningar och föreläser om layout och frilansuppdrag.

3295 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.