Presenttips.se har 1 692 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Besök en bruksgård

Besök en bruksgård

Att komma ut på landsbygden och få vara nära djur och natur är både rogivande och stimulerande för alla sinnen – inte minst för den yngre generationen. Ta med barnen till en bruksgård och upplev lantlivet på nära håll! Anishemmet är en bruksgård, vackert belägen utanför Sandhem i Västergötland, där miljövänlig och ekologisk drift står högt i prioritering. Här är natur och djur i fokus och gården drivs av hästkrafter från Ardenner och Nordsvenskar. På gården finns också får, kaniner och hundar. Besöket börjar med en guidad rundvandring på gården. Ni får historisk kunskap om hur en gård sköttes förr i tiden jämfört med hur man gör idag, samt hur djurens roll på landet har ändrats under årens lopp. Under turens gång får ni titta på och provsitta hästredskap, vagnar och maskiner. Därefter är det dags att besöka gårdens djur; brukshästar, får, kaniner och brukshundar. Alla som vill får även mata och klappa djuren. Besöket avslutas med en enklare fika med kaffe och saft.
Den här aktiviteten är främst riktad till barn, men självklart är alla som vill välkomna. Ta chansen att uppleva livet på landet, se hur en bruksgård fungerar och möt alla de fina djuren!

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.