Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Beridet bågskytte - 1 timme

Beridet bågskytte - 1 timme

Sitt upp på hästryggen, spänn bågen, sikta och skjut! Utmana dig själv i en spännande sport som kräver enormt fokus och mycket träning. Kanske bor det en beriden bågskytt i just dig! Det krävs massor med träning för att kunna rida i full galopp samtidigt som man ska skjuta iväg pilar mot ett eller flera mål. Men övning ger färdighet och nu har du chansen att prova på denna häftiga sport! Upplevelsen börjar med att en erfaren handledare går igenom grunderna från marken. Du får lära dig allt ifrån att hantera pilbågen till hur man på bästa sätt samarbetar med hästen. Bandet mellan häst och ryttare är det viktigaste att fokusera på, och de hästar som finns på gården är mycket välutbildade och vana vid olika typer av ryttare. När teorin och markträningen är avklarad är nästa steg att sadla hästarna och sitta upp på hästryggen. Rid i valfri gångart medan du fokuserar, spänner bågen och skjuter pil efter pil. Upplev den euforiska känslan och kicken som uppstår när du träffar målet!

750 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.