Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Bäversafari

Bäversafari

Följ med på en bäversafari och spana på efter bäver. Ett garanterat oförglömligt vildmarksäventyr! Kvällssolen faller över trädtopparna och vi åker i gummibåt varsamt fram över den spegelblanka sjön för att inte störa de vilda djuren. Med spetsade öron och intensivt spanande efter eventuella spår glider vi fram mot en av bävrarnas hyddor i strandkanten. Visste du att en bäverhydda kan vara lika hög som en människa och att en bäver kan fälla stora träd med sina tänder. Plötsligt bryts Vattenytan av små krusningar och i nästa ögonblick dyker en blöt liten figur upp i strandkanten. Du står öga mot öga med en bäver.
Safarin inleds med en introduktion av guiden om djurlivet i området och hur det går till att möta bäver och andra vilda djur.
Sedan sätter vi oss i båten och glider nästan ljudlöst fram med hjälp av elmotorn och tillbringar kvällen med att spana efter bäver. Senare på kvällen äter vi utomhusmiddag på en ö samtidigt som vi spanar ut över sjön.
Arrangören utnämndes till Årets Ekoturismarrangör 2009.
Rekomenderad utrustning att ta med är kamera, kikare, stövlar, vädertåliga kläder och Vattenflaska.

1450 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.