Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ballongflyg med champagnedop

Ballongflyg med champagnedop

Prova på att flyga ballong och se det vackra landskapet glida förbi under en stillsam flygning. Under säkra former får ni åka med på en äventyrlig flygning som sent kommer att glömmas. Flygningen avslutas med Champagnedop och diplomutdelning i det fria enligt gammal tradition. I ballongflygningen ingår, förutom flygningen, transport till och från start/landningsplatsen, champagnedop samt diplom. Vi flyger regelbundet från första maj till sista september. Skulle det vara dåligt väder bokar vi om dig till ett nytt datum. Ballongflygningen är cirka en timma lång och passerar alltid över storslagen natur eller bebyggelse. Flygsträckan och startpunkt bestäms av aktuella vindar. Mötespunkten är oftast Brommaplan som lätt nås med exempelvis tunnelbana.

1995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.