Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Äventyrspaddling med kajak

Äventyrspaddling med kajak

En kajakupplevelse utöver det vanliga för den som inte är rädd för att bli blöt och vill testa lite mer actionfylld paddling i havet. Vi Paddlar kajak i havet med lite mer action. Blåser det lär vi oss grunderna i kajaksurfing! Att surfa på vågor är en häftig känsla, och gör du det med kajak behövs inte så stora vågor för en snabb och rolig åktur in mot stranden - och en riktig adrenalinkick!
Vi går också igenom säkerhets- och räddningstekniker, från kamraträddning till djuphavsräddning och grundläggande paddlingsteknik. Vi Paddlar och leker med vågorna! Vi testar också att göra den berömda eskimosvängen.
Kursen passar både för den som redan Paddlat lite kajak i hav eller fors eller för nybörjaren som inte är rädd för en utmaning och trivs i vattnet! Vi avslutar med en fika på stranden. Ca. tre timmar.

850 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.