Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Avancerad forsränning

Avancerad forsränning

Detta är äventyret man inte får missa. Vålån och Gevsjöströmmarna i Åredalen ger forsränning i världsklass. Turen innehar mycket branta och tekniska passager som får alla äventyrare att tjuta av förtjusning. Gevsjöströmmarna har en fallhöjd på 60 meter vilket är Sveriges brantaste kommersiella forsränningssträcka. På Vålån kör vi till och med nerför ett Vattenfall!
Under äventyret erbjuds det även forssimning och surfing med båtarna, allt inramat i vacker natur, med fjällen i bakgrunden. Halvvägs på turen serverar vi en god vildmarkslunch och kokkaffe. De som inte har fått nog kan prova att hoppa från klipporna ner i det skummande vattnet. Efter lunchen fortsätter turen nerför forsarna. Turen garanterar blöta leenden och ett och annat förtjusande skrik nerför Sveriges häftigaste naturliga berg och dalbana!
Vår forsränningstur i Vålån och Gevsjöströmmarna glömmer man inte i första taget.
Säkerhet: Alla guider är godkända av sjöfartsverket och vi har ett väl inarbetat säkerhetssystem på älven. Företaget är ett "Naturens Bästa" företag.

995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.