Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Aroma Relax - Norrköping

Aroma Relax - Norrköping

Upplev en känsla av välbehag med Aroma Relax. Behandlingen innefattar massage, inpackning och en ansiktskur som garanterat kommer att göra dig gott.
Mitt i centrala Linköping, Västerås och Norrköping finner du våra mysiga salonger med gemytlig och familjär stämning. Aroma Relax inleds med en lätt helkroppsmassage där trötta muskler mjukas upp och ger dig en känsla av total avslappning.
Norrköping, Linköping:
Behandlingen fortsätter med en Aromainpackning. Din kropp skrubbas och torr hud avlägsnas. Därefter får du en inpackning och blir inlindad i ett värmetäcke. Den 50 minuters långa behandlingen avslutas med en välgörande ansiktskur där ditt ansikte kommer att bli väl omhändertaget.
Västerås:
Behandlingen som är 50-60 min är en perfekt antistresskur där målet är total avslappning. Med mjuka, harmoniska massagerörelser och ekologiska, terapeutiska oljor blir njutningen total. Oljorna anpassas helt för just dig.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.