Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Argentinsk Tango - Privatlektion

Argentinsk Tango - Privatlektion

Den argentinska tangon är en vacker och sensuell dans som bygger på kommunikation och improvisation. Med denna upplevelse får du lära dig grunderna i denna passionerade dans. Att dansa tango är inte bara ett utsökt nöje, det är också välgörande för kropp och själ, en träning av balans och koncentration som gör dansen till en total avkoppling från vardagens arbete och krav.
Under en 60 minuters privatlektion lär du dig tangons grundsteg, vilket är tillräckligt för att kunna ta sig runt ett dansgolv till tangomusik. Men tangon är en dans som man kan fortsätta utveckla hela livet och för många blir det en livslång passion. Privatlektionen ges i intim hemmiljö hemma hos vår erfarna tangoinstruktör i Bjärred.

590 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.