Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Archery Tag för grupper

Archery Tag för grupper

Archery Tag är den nya sporten som har tagit världen med storm. Upplevelsen beskrivs bäst som en paintballturnering med pilbågar och mjuka pilar. Eftersom att pilarna består av skum gör de inte ont att få på sig. Efter en regelgenomgång med samtliga deltagare övar vi på prickskytte innan det riktiga spelet sätter igång. Vi ger oss sedan ut på banan och deltagarna får ta emot varsin pilbåge, ett gäng pilar och en mask som skydd. Målet är att ta ut motståndarlaget och erövra motståndarnas basstation.
Detta är en perfekt gruppaktivitet som inte bara är rolig för deltagarna utan även för åskådarna. Aktiviteten genomförs utomhus under sommarhalvåret och under vintern i inomhushallar runt om i Sverige. Vid spel inomhus tillkommer en extra kostnad för hallhyra. Följande ingår i upplevelsen Archery Tag:
• All nödvändig utrustning
• Rutinerade aktivitetsledare

Pris: fr. 3500 kr för upp till 10 deltagare
Plats: Stockholm, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Gävle, Uppsala, Linköping, Norrköping, Eskilstuna, Örebro, Nyköping, Västerås
Säsong: Året runt
Tidsåtgång: 60 minuter
Förkunskaper/krav: Inga

3500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.