Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Anden i glaset för grupper

Anden i glaset för grupper

Tror du på det övernaturliga? Inte? Vi lovar dig ändå en övernaturligt rolig och paranormal showkväll. Tro oss - själva så pratade vi om upplevelsen flera dagar efteråt. Vi ska inte avslöja för mycket av vad som händer i denna salongsshow, som din värd och showman själv kallar ren bluff. Ingenting som händer är alltså på riktigt. Men ändå kommer ni sitta där, förbryllade och förbluffade över hur det kommer sig att händelserna som sker på scenen är så otroligt häftiga och oförklarliga! Ni får under kvällen en resa tillbaka till 1800-talet. Andar och andra spirituella krafter kommer att besöka er och en och annan ur publiken kommer få deltaga, frivilligt eller ej… Till denna upplevelse ingår en scen centralt i Stockholm, men showen kan spelas i hela landet. Mat kan beställas som tillägg. Ort: Stockholms län. Södra Sverige (exempelvis Göteborg, Malmö, Norrköping). Mellansverige/Norra Sverige (exempelvis Åre, Sundsvall, Umeå, Kiruna)
Obs! Uppträdandeplatsen måste vara central eller inom en 30 minuters taxtiresa från flygplats/tågstation.
Kan bokas: Året runt.
Upplevelsen pågår: 2 timmar
Följande ingår: Spännande historier, musik och skådespeleri, demonstrationer av seanser från 1800-talet
Grundpris: 1500 kr
Personpris: fr. 500 kr
Minimum: 10 personer

Kombinera gärna med: Hypnosshow, Chokladprovning

6500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.