Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Åk svävare i Skärgården

Åk svävare i Skärgården

När isen ligger tjock över vattnen i Stockholms Skärgård är svävaren den perfekta farkosten för att ta sig fram i det karga, vintriga ö-landskapet. Mottagaren av detta presentkort får uppleva en åktur där man bokstavligt talat svävar över marken.
En svävare drivs med hjälp av luftens strömningar och kan obehindrat ta sig fram över isarna då den svävar fritt från underlaget. Det är en hisnande känsla att sväva fram i det vackra vinterlandskapet och upptäcka nya sidor av Skärgården. Upplevelsen utgår från Djurönäset där ni till en början samlas för en enklare fika och genomgång av åkturen. Tillsammans med en erfaren och professionell förare tar ni sedan plats i svävaren och beger er ut bland mellanskärgårdens frostbitna kobbar och skär. Ni sitter varmt och bekvämt inne i svävaren när den svävar fram över isarna! Medan det vackra vinterlandskapet svischar förbi njuter ni av omgivningarna och dess natur. Detta är en naturupplevelse som är både spännande och fridfull.

495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.