Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Actiontur med Anytec

Actiontur med Anytec

Denna produkt har utgått och går inte att få tag på längre - såvitt vi vet.

Gillar du att vara ute på havet? Tycker du om adrenalinkickar och full fart? Då är det här den perfekta upplevelsen för dig! Ta med dig vännerna och följ med ut på ett riktigt actionfyllt äventyr i 55 knop ombord på Anytec 860. Anytec 860 är en unik båt perfekt anpassad för adrenalinstinna actionturer ute på havet. Utrustad med dubbla Verado 300-motorer på akterspegeln kan den lätt komma upp i hisnande 55 knop. Accelerationen är enorm!
Turen börjar med att du och resten av gruppen hämtas upp i Väggahamnen i Karlshamn, där en erfaren handledare går igenom säkerheten ombord. Därefter är det dags att dra ut på äventyr i skärgården. Ni kommer att bli guidade genom alla vackra kobbar och skär och få se riktiga smultronställen på vägen. Farten pendlar mellan 35 och 55 knop och det är hela tiden två befälhavare ombord som tar hand om er. Ombord sitter ni bekvämt i sköna soffor och båten är även utrustad med musikanläggning. Allt för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt!
Välkommen ombord på Anytec och var med om en fartfylld, spännande och rolig upplevelse som definitivt kommer kännas i maggropen!

4950 kr
Buybutton obsolete

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.