Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Actionsegling med Hyundaibåten

Actionsegling med Hyundaibåten

Hyundaybåten är, med sina 40 meter ovanför vattenytan, Sveriges största och kanske mest pampiga segelbåt. Och hon kräver verkligen sin besättning – 25 man är aktiva ombord vid tävling. Nu har du chansen att vara en av dem! Följ med på en helt unik och oförglömlig segeltur i denna ståtliga havsfarkost!
Tänk dig en segelbåt som inte kan segla fritt under högbrodelen på Ölandsbron på grund av sitt imponerande masttoppsmått, och som inte heller kan gå in i vissa farleder på grund av sitt djup – då förstår du kanske hur stor Hyundai är! Men storleken är också hennes styrka och hon har vunnit otaliga tävlingar och har flera sträckrekord i bagaget. Mottagaren av detta presentkort får uppleva en av världens mest sofistikerade kappsegelbåtar på nära håll. Tillsammans med erfarna besättningsmän beger ni er ut på havets vågor för en segeltur utöver det vanliga. Prova på olika moment och lär dig mer om segling medan vinden viner i håret. Kanske vågar du till och med ta över rodret en stund och själv få prova på att manövrera denna kraftfulla båt – en upplevelse där du verkligen får känna på naturens imponerande krafter när vinden tar tag i seglen och hastigheten ökar. Och hastigheten kommer öka rejält under denna fartfyllda seglats – Huyndai har nämligen kapacitet att komma upp i mer än 30 knop!
Välkommen ombord och var med om en exklusiv seglats med Sveriges största segelbåt!

2495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.