Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 71 år

71-åringen har all tid i världen. Barnen är sedan länge utflugna och man har stämplat ut på jobbet för sista gången. De flesta 71-åringar njuter verkligen av sin tillvaro. Det är ju egentligen först när man når 70-årsåldern som man verkligen är fri att göra vad man vill.

Detta faktum är det många 71-åringar som verkligen drar nytta av. 71-åringarna åker på charterresor spelar golf, engagerar sig i föreningar och provar på nya saker mest hela tiden. Det är till exempel inte ovanligt att man ser en 71-åring i skidspåret eller på fotokursen.

När man väljer present till någon som fyller 71 år kan man dels kika på upplevelser, resor och liknande, och dels på materiella saker. 71-åringen som tycker om att resa och se nya saker blir säkert glad för en resecheck. Golfspelaren tackar nog inte nej till en golfresa till en fin bana någonstans i Sverige. Till den som är kulturellt intresserad kan en stadsvandring, nattvandring eller vinprovning vara utmärkta presenter. Hon eller han som är aktiv med träning uppskattar säkert nya träningskläder. 71-åringen som bor i eget hus kanske behöver nya trädgårdsredskap?

Böcker, CD-skivor, DVD-filmer – ja många som just är till att fylla 71 år konsumerar faktiskt mycket underhållning – är andra utmärkta presenter.

Populära presenter för taggen 71 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo