Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 69 år

När man var barn eller i tonåren kändes mor- och farföräldrarna jättegamla. När man själv hade småbarn hemma upplevdes ens egna föräldrar som jättegamla av barnen. Nu är man själv ”jättegammal”. Men, det är man ju egentligen inte. 69 år är ingen ålder.

Som 69-åring har man antagligen samlat på sig det mesta man tycker att man behöver. Det finns dock alltid saker som man inte vet om att man behöver!

De flesta 69-åringar uppskattar förmodligen personliga presenter av olika slag. En lampa från IKEA är därför kanske inte det bästa valet. Men snygga kläder och fina smycken uppskattas alltid. Detsamma gäller för accessoarer såsom scarfar, handskar och liknande. Andra exempel på ”säkra val” är parfymer och hudvårdsprodukter till kvinnan och nya saker för mannens rakning.

Den resglada 69-åringen blir säkert mycket tacksam för en resecheck, särskilt om hon eller han får resa med sin partner och eventuellt också barn och barnbarn. Det kan bli den bästa semestern någonsin!

En god bok, eller helst flera böcker, är en annan present som går hem hos 69-åringen. Jubilaren är förmodligen pensionär och har nu äntligen tid att läsa. På samma sätt kan en tidningsprenumeration vara en perfekt present. Den räcker ju dessutom mycket länge.

Populära presenter för taggen 69 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo