Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Julmarknad på Vadstena slott 2018?

 
 

Denna julmarknad kommer inte att anordnas i år. Det är oklart om den kommer tillbaka nästa år. Nedanstående information är från tidigare år.


Adress


Beskrivning

Vill du uppleva en magisk julstämning utöver det vanliga är ett besök på julmarknaden på Vadstena slott något du bara inte får missa. Under fyra dagar samlas här utställare som bara har med sig sina allra bästa produkter när det gäller hantverk och matvaror. Här kan man köpa några eller alla sina julklappar samt välja och vraka bland klassiker och lite annorlunda matvaror till julens alla festligheter. På köpet får du den unika miljön som bara finns på Sveriges bäst bevarade renässansslott.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

 • robotdammsugare
  Till: Par
  Robotdammsugare

  Robotdammsugaren är, liksom robotgräsklipparen, egentligen en sån där produkt som är för bra för att vara sann och något ...

 • Kostym
  Till: Kille / man
  Kostym

  Vad är väl mer klassiskt snyggt och elegant än en välsydd kavaj? Ge bort till den med god smak, eller som behöver få!...

 • Elizabeth Arden-parfym
  Till: Mormor / farmor
  Elizabeth Arden-parfym

  Det finns inget som väcker så många minnen till liv som en doft. Ge bort en promenad längs minnenas allé, eller – om mott...

 • Pennvässare
  Till: Tonåring
  Kattpennvässare

  för att PK-maffian anser det vara djupt oartigt att göra detta mot en riktig katt....

 • självlysande förspelstärningar
  Till: Tjej / kvinna
  Självlysande förspelstärningar

  Låt ett par självlysande förspelstärningar avgöra vad sängkammarlekarna ska utgöras av! Spännande och samtidigt fruktansv...

 • Talisman
  Till: Bror (storebror / lillebror)
  Talisman

  Detta är den fjärde utgåvan! Spelet är uppbyggt av tre kretsar och medan du vandrar i dessa måste du bygga upp din karakt...

 • Snygg herrklocka
  Till: Partner
  Snygg herrklocka

  Den här tuffa armbandsklockan har en svart urtavla och ett urband av rostfritt stål. Glaset är gjort av härdat mineralgla...

 • Barnskor i mocka
  Till: Barnbarn
  Barnskor i mocka

  Otroligt snygga skor i impregnerad mocka. Skyddar mot väder och vatten samtidigt som de ger en bra komfort....

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Staticmap?center=vadstena+slott << vadstena <<sweden&zoom=10&size=400x400&markers=color:red%7cvadstena+slott << vadstena <<sweden

Klicka på bilden för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad på Vadstena slott så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

2 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2017-10-24

Tack för klargörandet. Nu står det ju högst upp att julmarknaden inte kommer att anordnas i år så det hoppas jag är tydligt för alla att så inte är fallet men jag har, efter er kommentar, gjort det ännu tydligare. Jag anser att det finns en poäng i att ha med julmarknader som är temporärt borttagna för att föregående års besökare, som är nyfikna på om julmarknaden finns, kan få information om att julmarknaden de facto inte arrangeras istället för att den informationen inte finns tillgänglig på nätet alls. Av den anledningen behåller jag julmarknader som är temporärt borttagna.


Vadstena turistbyrå - 2017-10-24

OBS att det INTE är någon julmarknad på Vadstena slott i år! Ta bort det från er sida med en gång så att ni inte lurar någon, dålig PR för alla, inte minst er!