Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Julmarknad på Vadstena slott 2018

Vi har inte sett eller hört något om denna julmarknad sedan minst förrförra året (senast den arrangerades var 2016-11-26). Det verkar som att julmarknaden inte längre finns, men vi har inte kunnat bekräfta det.

Datum

Datumet är inte tillgängligt. Du får jättegärna hjälpa oss genom att ange datumet för julmarknaden!


Öppettider

Tors: 11-18, Fre-Lör: 10-18, Sön: 10-17


Entréavgift

70 kr för vuxna, barn under 12 år gratis


Adress


Beskrivning

Vill du uppleva en magisk julstämning utöver det vanliga är ett besök på julmarknaden på Vadstena slott något du bara inte får missa. Under fyra dagar samlas här utställare som bara har med sig sina allra bästa produkter när det gäller hantverk och matvaror. Här kan man köpa några eller alla sina julklappar samt välja och vraka bland klassiker och lite annorlunda matvaror till julens alla festligheter. På köpet får du den unika miljön som bara finns på Sveriges bäst bevarade renässansslott.

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Smalandsgran2018
Rabattkod: Julmys18

Klicka på "Visa större karta" för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad på Vadstena slott så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

2 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2017-10-24

Tack för klargörandet. Nu står det ju högst upp att julmarknaden inte kommer att anordnas i år så det hoppas jag är tydligt för alla att så inte är fallet men jag har, efter er kommentar, gjort det ännu tydligare. Jag anser att det finns en poäng i att ha med julmarknader som är temporärt borttagna för att föregående års besökare, som är nyfikna på om julmarknaden finns, kan få information om att julmarknaden de facto inte arrangeras istället för att den informationen inte finns tillgänglig på nätet alls. Av den anledningen behåller jag julmarknader som är temporärt borttagna.


Vadstena turistbyrå - 2017-10-24

OBS att det INTE är någon julmarknad på Vadstena slott i år! Ta bort det från er sida med en gång så att ni inte lurar någon, dålig PR för alla, inte minst er!