Födelsedagspresenter till någon som fyller 99 år

Det är härligt att leva! 99-åringen har verkligen gjort sitt yttersta för att ta vara på varje dag i livet. Annars blir man inte så pass gammal. Som 99-åring har man med all säkerhet humor och ett gott humör. Man tycker om att aktivera sig (så gott det går) och umgås med andra människor.

Hur ska man då tänka när man ska hitta på en bra present till någon som fyller 99 år? Det första man bör ha med sig är att 99-åringen säkerligen inte önskar sig någon heminredningsdetalj, så det är bäst att skippa porslinet. Ett fång vackra blommor är dock inte fel att ge 99-åringen. Blommor är ett tecken på uppskattning och kärlek – två saker som 99-åringen verkligen önskar sig på födelsedagen.

Det kan vara svårt att få med 99-åringen ut på äventyr. Hälsan sätter helt enkelt stopp för det. Men, man kan mycket väl ha en mysig picknick hemma. Med en picknick-korg fylld med delikatesser och någon speciell sak blir födelsedagen trevlig och minnesvärd. Böcker eller ljudböcker, en CD-skiva med favoritartisten, en fotobok med bilder på barn, barnbarn och eventuella barnbarnsbarn, en scarf, en vetekudde, en flaska gott vin – alla är de utmärkta gåvor till jubilaren.

Populära presenter för taggen 99 år

159 kr

Den självrörande muggen
CoolStuff
Den självrörande muggen

Till den lite äldre medlemmen av familjen som gärna behöver lite assistans med att röra i kaffekoppen eller till den yngr... [Läs mer]

79 kr

CD: Svenska Sommarklassiker
CDon
CD: Svenska Sommarklassiker

När regnet smattrar mot rutan värmer det gott med musik som minner om sommaren. Här är en CD-skiva, fullproppad av Svensk... [Läs mer]

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.