Födelsedagspresenter till någon som fyller 96 år

Att fylla 96 år är väldigt speciellt. Det innebär att man har levt en hel livstid, sett sina barn och barnbarn och kanske också barnbarnsbarn växa och utvecklas. Som 96-åring har man minnen från en helt annan tid än samtiden, från en svartvit tid som aldrig glöms bort. Man kommer egentligen från en annan värld som 96-åring, men man lär sig allt det nya, anpassar sig och förstår.

När man fyller så mycket som 96 år, behöver man egentligen inte några presenter. Men ändock gör dessa presenter så mycket. De har fortfarande en särskild kraft, en nästan magisk kraft, att sprida en lyckokänsla över födelsedagarna. Oavsett hur många födelsedagar man tidigare har firat.

Till den nyblivna 96-åringen kan man ge bort ett restaurangbesök, tillsammans med hela familjen, barn och barnbarn. En kväll fylld av god mat och dryck och ett härligt sällskap. En kväll som 96-åringen sent kommer att glömma.

Man kan också skämma bort födelsedagsfiraren med sköna pyjamasset, morgontofflor och en aldrig så mjuk morgonrock. Eller varför inte ett fint hårsmycke till henne, en brosch eller ett par vackra pärlörhängen? Till honom kan man köpa en värmande halsduk eller en stilig rock, ett par sköna promenadskor.

Det finns mycket som kan förgylla 96-åringens dag, men det allra viktigaste som fulländar dagen är nog trots allt kärleken och gemenskapen.

Populära presenter för taggen 96 år

205 kr

Smart pillerburk
Smarta Saker
Smart pillerburk

Denna lilla pillerbehållare i rostfritt stål är perfekt att fästa i nyckelknippan eller hundhalsbandet. Vattentät och väl... [Läs mer]

499 kr

3d pussel i trä
CoolStuff
Exklusiva träpussel

I denna lyxiga låda döljer sig 12 handgjorda träpussel, som gjorda för den som vill hålla huvudet igång. Svårighetsgraden... [Läs mer]

159 kr

Den självrörande muggen
CoolStuff
Den självrörande muggen

Till den lite äldre medlemmen av familjen som gärna behöver lite assistans med att röra i kaffekoppen eller till den yngr... [Läs mer]

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.