Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 89 år

När man fyller 89 år har man förmodligen ett mycket rikt liv bakom sig. Är det en sak man verkligen önskar sig i livet är det att få leva länge och få uppleva mängder av saker! Man har samlat på sig många fina minnen genom åren. Man har säkert barn och barnbarn och kanske även barnbarnsbarn.

En fin present till 89-åringen kan vara en materiell sak som representerar ett fint minne. Varför inte sätta samman en fotobok med kort från 89-åringens hela liv. Det blir även en rolig uppgift för den som sätter ihop boken. Man kan tillverka en egen bok eller beställa en färdig fotobok på nätet.

Andra utmärkta presenter till 89-åringen är böcker eller ljudböcker, beroende på hur pigg hon eller han är och hur bra synen är. Att få vila i soffan till en bra ljudbok är något som de flesta 89-åringar nog uppskattar. På samma sätt kan en tidning, till exempel en korsordstidning, vara en bra present, särskilt till den 89-åring som tycker om att klura och tänka. Sedan är det ingen 89-åring som tackar nej till en bunt lotter!

Nära och kära som vill kunna ringa till 89-åringen när som helst kan fundera på att köpa en seniormobil. Dessa telefoner har funktioner som passar för den äldres nedsatta sinnen och är enkel att använda.

Populära presenter för taggen 89 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.