Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 74 år

74 år är ingen ålder. Dagens 74-åringar är mer aktiva än många ungdomar! När man letar presenter till en 74-åring ska man alltså inte stirra sig blind på åldern. Visst, en del personer som just ska till att fylla 74 år uppskattar säkert en prydnadskudde eller nytt garn till stickningen, men de flesta vill nog ha något roligare.

Så, vad ska man ge jubilaren om man vill glädja honom eller henne på födelsedagen? Det är en svår fråga, som inte har något enkelt svar. Man kan försöka tänka sig in i födelsedagsbarnets egna tankar. Är 74-åringen aktiv och nyfiken följer hon eller han säkert med glädje med på en bowlingrunda med efterföljande middag. Om födelsedagsbarnet dessutom får en CD-skiva med favoritartisten är 74-årsdagen förmodligen helt komplett.

Är 74-åringen däremot den stillasittande typen som tycker om att ha det lugnt och skönt och kanske tycker om att ta en promenad då och då, uppskattar hon eller han säkert ett paket med böcker (ljudböcker eller vanliga böcker), en god flaska vin och en chokladask. Och varför inte köpa ett par gåstavar samt lämpliga kläder för promenader när det är kyligt ute? För 74-åringen som tycker om att plocka svamp och bär kan en korg och en svampkniv vara perfekta presenter.

Populära presenter för taggen 74 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo