Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 72 år

Det är förmodligen när man fyller 72 år som man inser att man vill hinna med så mycket mer än vad man gjort, hinna uppleva saker, resa och se världen. Det går nog inte att komma ifrån denna känsla, oavsett vad man har gjort tidigare.

Upplevelsepresenter är därför bland de mest ultimata presenterna till den nyblivna 72-åringen. Vilken typ av upplevelse man ska köpa beror på hur pass aktiv födelsedagsfiraren är, och så självklart också på vad han eller hon vill och tycker om att göra.

Det finns många lugna upplevelsepresenter, till exempel en skön dag på spa med olika typer av behandlingar, eller också en lugn stadsvandring i innerstan. Teaterbesök och biobiljetter är också populära alternativ till 72-åringens födelsedagspresent.

Det finns också andra mer spännande och naturnära upplevelser. Dessa kan vara bland andra vargvandring och björnskådning. För den svampintresserade kan man boka in en givande kurs i svampplockning. Eller varför inte en lärorik kurs i blombindning för botanikern?

Andra uppskattade 72-årspresenter kan vara en myskorg med tofflor och spa-tillbehör, eller varför inte en smakrik delikatesskorg för att förgylla helgen? Presentalternativen är många, och skulle man inte hitta något kan ett presentkort i favoritbutiken alltid fungera som en utmärkt sista-minuten-lösning.

Populära presenter för taggen 72 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo