Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 66 år

Man är definitivt inte lastgammal bara för att man fyller 66 år. Man behöver inte krypa upp i soffan och stanna där resten av livet. Att vara 66 år kan vara helt underbart. Äntligen har man all tid i världen att odla sina intressen!

De flesta 66-åringar har en hel del olika intressen. Det kan handla om golf, resor, gymträning, promenader, målning, fotografering – ja, varje 66-åring är unik och har sina egna unika intressen.

Varför inte ge 66-åringen någonting som hon eller han har användning för på sin fritid? Den fotointresserade jubilaren behöver säkert nya fotoprylar, till exempel ett stativ eller ett nytt objektiv. Målaren uppskattar nog nya verktyg eller kanske en målerikurs. Golfspelaren behöver alltid nya saker att använda på golfbanan. Om svingen börjar bli lite rostig kan en privatlektion med golfklubbens pro vara en utmärkt present.

Sedan skadar det givetvis inte att ge födelsedagsbarnet några presenter som passar för lugna dagar och kvällar. Böcker, eller presentkort på böcker, och en DVD-box med favoritfilmerna är nog mycket uppskattade presenter. Biocheckar och presentkort på en middag för två på stan är andra utmärkta presenter till någon som fyller 66 år.

Populära presenter för taggen 66 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo