Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 65 år

65 år är den traditionella pensionsåldern, men det är idag inte särskilt många som går i pension just den dagen då man fyller 65 år. Den 65-åring som ska firas kanske har valt att fortsätta arbeta i några år till. Eller så har hon eller han tagit ut pension tidigare. Det att man går i pension är kanske ingenting man direkt firar, men födelsedag nummer 65 i ordningen ska definitivt firas!

Dagens 65-åringar är betydligt mer aktiva än vad 65-åringarna var för bara en generation sedan. Det finns ingen hejd på vilka äventyr 65-åringarna kan ta sig för. De presenter som jubilaren får kan med fördel spegla denna inställning. Kulturkännaren som ränner på museum och ofta äter ute uppskattar nog en kulturell upplevelse (nattvandring, vinprovning, etc.) med tillhörande middag. Den idrottsintresserade 65-åringen tackar inte nej till matchbiljetter till en stormatch eller säsongskort för favoritlaget.

Bekväma träningskläder för promenader, gympass och liknande är ett annat bra tips. Om man inte vet hur jubilaren vill ekipera sig på gymmet kan man ge bort ett presentkort. Man kan även ge presentkort på saker till hemmet, gå-bort-kläder och skönhetsprodukter, men det är nog roligare för 65-åringen att få ett lite mer skrymmande paket än att få ett kuvert.

Populära presenter för taggen 65 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Greatlife logo