Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 62 år

Snart är arbetslivet till ända. Många 62-åringar älskar sina jobb, men de flesta tycker nog ändå att det ska bli skönt att äntligen få ta dagen som den kommer, i stället för att jäkta iväg på möten och arbetsresor. Att bli firad vill givetvis den nyblivna 62-åringen, men när det kommer till presenter är önskelistan nog inte särskilt lång. Man får alltså tänka till lite själv.

En present som alltid går hem till en 62-åring är fina kläder. En skjorta eller en skön stickad tröja till honom, en söt kofta eller en lyxig scarf till henne. Underkläder är också ett givet val.

Underhållningspresenter är alltid uppskattade. En bra bok från topplistan, den senaste filmen med favoritskådisen, ljudböcker att lyssna på i bilen eller innan läggdags – alla är de utmärkta presenter till någon som fyller 62 år.

62-åringen som har humor och tycker om att skratta kommer garanterat uppskatta annorlunda och roliga presenter. Golffantasten tycker nog att en självlysande golfboll och en putt-tränare är utomordentliga presenter. Den som tycker om tycker om mat, men är lite lat i köket, blir nog glad för en automatisk såsvisp eller en äggklocka som spelar en melodi när äggen är klara. Det finns säkerligen tusentals roliga och (mer eller mindre) användbara prylar till 62-åringen.

Populära presenter för taggen 62 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.