Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 48 år

När man fyller 48 år spelar nog presenterna inte särskilt stor roll längre. Man blir glad över de flesta presenter. Man har liksom fått tid att lära sig att det är tanken som betyder mest, att ett ”grattis på födelsedagen” räcker väldigt långt. Men det betyder inte att man inte blir glad över fina födelsedagspresenter! För vem blir egentligen inte det?

Som 48-åring är man mitt i livet. Vissa kan man nog känna att man redan har passerat mittlinjen, att man har hamnat i en nedförsbacke. Men, de flesta upplever nog att åren precis innan 50-årsstrecket är helt fantastiska.

Skäm bort den nyblivna 48-åringen med upplevelser som han eller hon sent kommer att glömma. Det går att välja bland äventyrsdagar med kajakpaddling och spännande safariutflykter med björnar eller vargar. Det finns ett stort urval av olika typer av picknickdagar, eller sköna herrgårdsweekends långt bort från storstadsbullret. Andra bra 48-årspresenter kan också vara praktiska och användbara prylar till hemmet, som exempelvis en kolsyremaskin för läskälskaren eller en vinluftare för vinkonnässören.

Visst är det så att presenterna inte spelar särskilt stor roll när man fyller 48 år, men oavsett hur gammal man blir behöver man fortfarande få känna sig uppskattad.

Populära presenter för taggen 48 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.