Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 4 år

Att köpa en present till en fyraåring är inte svårt. Men att hitta den bästa presenten – den som den lilla fyraåringen kommer att minnas tio år senare – det är lite svårare. Därför kan man behöva ett och annat presenttips för att göra det lite enklare att finna den där oförglömliga fyraårspresenten.

När man är fyra år gammal och benen är fulla av spring och huvudet fullt av nyfikenhet så är det vuxna livet så långt borta som den bara kan vara. Då är livet en lek, en plats för lärdom och nya upplevelser.

En fyraåring behöver känna och röra vid saker. Det finns många snillrika presenttips och ett av dessa kan vara modellera. Att få sitta på vardagsrumsgolvet och leka med färggrann leklera kan vara dagens höjdpunkt för en fyraåring – en chans att lära sig känna igen konturer och former. Pussel och klossar är andra uppskattade presenter på samma tema. Eller varför inte köpa det bomullsmjuka gosedjuret, eller kanske de tuffa dinosaurierna som vaknar till liv så snart de hamnar i händerna på ett barn?

När man är fyra år och har hela sin barndom framför sig, vill man uppleva saker. Samtidigt utvecklas barnets fantasi i rasande fart. Sagoböcker, ljudböcker, CD-skivor med barnsånger eller DVD-filmer med någon av barnets favoriter är alla bra presenter till någon som fyller 4 år.

Populära presenter för taggen 4 år

Relaterade blogginlägg

Upplevelsetest: Bodyflight för barn

Upplevelsetest: Bodyflight för barn

2018-02-14
För några år sedan testade jag upplevelsen Bodyflight som innebär att man "hoppar fallskärm" inomhus. Då var jag där bara några veckor efter att de öppnat och var mycket imponerad över det som är Världens Högsta Vindtunnel! Videoklippet när jag testar Bod... Läs mer

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Bamba
Mylittlemarket logo
Bestkids logo
Minigeni
Ekobarn
Teddymania
Codekid