Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 36 år

Det är nu – när man fyller 36 år, när man närmar sig 40 med stormsteg – som man kanske mest behöver få en härlig födelsedagspresent som får en att tänka på annat än tiden som snart hinner ifatt en.

Det krävs inte särskilt mycket för att göra någon glad på hans eller hennes födelsedag. Det är tanken som räknas brukar man säga. Men vem blir inte glad av att få en personlig och genomtänkt födelsedagspresent på sin 36-årsdag? Att det är din tanke som räknas men det du gör som avgör hur lyckad presenten blir, stämmer nog mer in på verkligheten.

Till 36-åringen finns det mycket roligt att fylla födelsedagspaketet med. Varför inte ge bort en festlig klänning till födelsedagspinglan? Eller ett exklusivt underklädesset? Kanske en snygg kavaj till honom? Ett par fina manschettknappar eller en stilren slips kanske vore något?

Skäm bort 36-åringen med sådant som hon eller han inte hinner skämma bort sig själv med när man är mitt uppe i livet. Boka in ett frisör- eller spabesök, en skön ansiktsbehandling eller en avslappnande muskelmassage? För den mer aktiva 36-åringen kan man satsa på en fartfylld gokart-dag eller en chans att åka vattenskidor. Upplevelsepresenterna är många, och tur är väl det, för vem kan få nog av upplevelser?

Populära presenter för taggen 36 år

Relaterade blogginlägg

Aktivitetsarmbandet - Årets Julklapp 2014

Aktivitetsarmbandet - Årets Julklapp 2014

2014-11-25
Årets julklapp 2014 är utsedd. Den lyckliga vinnaren är aktivitetsarmbandet som bärs runt handleden och som är en hybrid mellan en stegräknare och en pulsklocka. Med ett aktivitetsarmband kan man mäta hur många kalorier man har förbrukat, hur man rör sig ... Läs mer

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.