Födelsedagspresenter till någon som fyller 33 år

33-åringen kanske säger att hon eller han redan har allt, men det finns alltid någon rolig, spännande och användbar present att köpa. Det finns ingen 33-åring som inte blir glad för en födelsedagspresent som givaren har lagt ner mycket omtanke på.

När man fyller 33 år blir man nog förmodligen lika glad för en present inslagen i papper som en present som man inte riktigt kan ta på. 33-åringen som tycker om att läsa blir nog mycket glad för ett bokpaket med några bra pocketböcker. Det gäller bara att veta vilka sorts böcker jubilaren tycker bäst om. Annars är nog ett presentkort på böcker ett bättre val. DVD-filmer, boxar med DVD-filmer och eventuellt också TV-spel kan vara andra perfekta presenter. Om födelsedagsbarnet har något speciellt intesse kan man med fördel ge en present som har med intresset att göra. Den golfintresserade 33-åringen behöver till exempel säkert en nya bollar (särskilt om hon eller han är nybörjare!) eller en golfhandske.

Presenter som man inte kan ta på utan i stället handlar om upplevelser ger fina minnen. En upplevelse kan bestå av allt från bowling och en trerätters middag till en sparesa till en exklusiv herrgård. Det finns många olika färdiga upplevelsepaket att välja mellan, i alla prisklasser.

Populära presenter för taggen 33 år

99 kr

Isbollar till bålen
CoolStuff
Isbollar till bålen

Piffa upp bålen med isbollar fyllda med mynta, färger och annat som förgyller bålen med färg och smak.... [Läs mer]

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Optimalprint logo

OptimalPrint erbjuder personlig tryck av egna foton på en rad olika produkter, allt från muggar till kalendrar. Här kan du skapa sn...

optimalprint.se