Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 100 år

Att fylla 100 år är högaktningsvärt. Det är stort och fint och viktigt. Det betyder att man har levt i den här världen i hundra hela år.

När man fyller 100 år betyder det att man har gått igenom cirka 36 500 dagar, sovit och vaknat till en ny dag ungefär 36 500 gånger. Man har kanske haft barn som har fått barn, fått se små barnbarnsfötter tassa uppför trappan. Små barnbarnsfötter som blev vuxna, vuxna som också kom att få egna barn. Som hundraåring har man levt en hel livstid, upplevt ett helt liv.

Att hitta en present som är tillräckligt stor och fin och viktig för att vara värdig en 100-årsdag, är nog svårt. För att kunna göra detta behöver man nog kunna finna känslor och minnen inom sig, för att hitta något att fira detta livets vackra ögonblick med.

Några tips på födelsedagspresenter att fira hundraåringen med kan vara exempelvis ett musikpaket med hundraåringens favoritlåtar, sånger som påminner om en svunnen tid. Eller varför inte en diktsamling för att hylla livet? Ett bokpaket med favoritförfattarna tillsammans med en delikatesskorg. Eller också bjuder man ut hundraåringen på en oförglömlig picknick med barn och barnbarn och barnbarnsbarn. När man fyller hundra år spelar faktiskt inga vaser, skålar eller klädesplagg någon roll. Det enda man önskar sig i 100-årspresent är förmodligen kärlek.

Populära presenter för taggen 100 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.