Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 1 år

Ett barn som fyller 1 år saknar inte direkt leksaker. Det lilla pyret har säkerligen fått fina saker av både föräldrar, släktingar och vänner till familjen med jämna mellanrum under det första levnadsåret, inte minst vid ett eventuellt dop! Givetvis ska den nyblivna jubilaren ändå firas ordentligt med både godsaker, fina presenter och kalas med nära och kära.

Ettåringen är nyfiken på världen. Kanske har ettåringen redan börjat gå. Annars står det säkert inte på förrän man hör barnfötter trampa omkring. Varje rum i hemmet är ett äventyr, varje möbel ett hinder som ska bestigas. I den här åldern använder det lilla barnet alla sina sinnen konstant för att utforska sin omvärld och lära sig interagera med de människor som befinner sig i hans eller hennes närhet.

För ett barn som fyller 1 år är lek- och lär-presenter utmärkta. Presenter som utmanar ettåringens sinnen är både roliga och lärorika. Memory, enklare lego (till exempel duplo), bultbrädor, pekböcker och klossar är bra exempel på presenter till en ettåring. Leksaker med färg och ljud stimulerar barnets lärande och är en källa till många roliga lekstunder.

Ett annat alternativ är att köpa ett vackert smycke i present till ettåringen. Barnet kommer inte ha någon användning för smycket idag, men det blir ett minne för framtiden.

Populära presenter för taggen 1 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Bamba
Mylittlemarket logo
Bestkids logo
Minigeni
Ekobarn
Teddymania