Presenttips.se logo

Tävling: Sötaste önskelistan

barn med presenter Tävlingen är avslutad
Startar: 2013-12-02
Slutar: 2013-12-09
Vinst: Presentkort på 500 kr hos Upplevelse.com
Vinnare: Anna Elisabethsdotter

Det var ett tag sen vi anordnade tävling här på Presenttips.se men nu är det dags igen! I dagarna har tiotusentals barn skrivit önskelistor till tomtar och föräldrar med de mest bedårande resultat. Veckans tävling går ut på att skicka in den sötaste önskelistan som något barn i din närhet har gjort.

I tävlingen som sponsras av Upplevelse.com, kan man vinna 500 kr i presentkort på upplevelser. Man kan passa på att göra något roligt med sitt barn, sitt barnbarn, sitt syskonbarn eller helt enkelt göra något roligt själv - barnet kan ju titta på! I ditt svar vill jag även veta vad du skulle vilja göra av de saker som finns på Upplevelse.com's hemsida.

 

Tävlingsinstruktioner  1. Ta ett kort på önskelistan som barnet gjort (det måste vara från nån du känner)

  2. Skicka in bilden till info@presenttips.se eller lägg upp på någon bildsajt på nätet där man kan hämta den. Alla önskelistor kommer att publiceras på bloggen och du godkänner därmed att det är ok.

  3. Skriv en kommentar när du skickat in önskelistan (berätta gärna lite om önskelistan) samt beskriv vilken upplevelse du skulle vilja göra (ta gärna med url:en). Du kan välja vilken upplevelse som helst, vinsten blir dock högst 500 kr.


Vinnare blir den önskelista som av juryn anses vara sötast! Tävlingen pågår i en vecka och sista datum är 2013-12-09.

 

Tävlingsbidrag


önskelista från tvååring
Elin 2 år har jobbat LÄNGE med önskelistan till tomten. Hon har ritat vad hon önskar sig och var noga med att skriva dit sitt namn, så tomten vet vem det är ifrån.
Vi får väl se hur det går med giraffen...;D

1 kommentar

Anna E - 2013-12-07

Här kommer mitt bidrag i tävlingen. Elin 2 år har jobbat LÄNGE med önskelistan till tomten. Hon har ritat vad hon önskar sig och var noga med att skriva dit sitt namn, så tomten vet vem det är ifrån.
Vi får väl se hur det går med giraffen...;D

Om jag vinner önskar jag mig en gravidmassage, för det skulle jag verkligen behöva. Gravid igen och behöver någon som tar hand om mig lite extra.

http://www.upplevelse.com/gravidmassage


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.