Presenttips.se logo

När vill du trycka på "Mute"-knappen?

tävling hörselskydd Tävlingen är avslutad
Startar: 2016-01-23
Slutar: 2016-02-10
Vinst: Avancerade hörselskydd värda 1.249 kr
Vinnare: Elisabet Carlborg

I alla relationer kommer man till en nivå förr eller senare där man inte är intresserad av exakt allt den andra har att säga. Ja, det är sant. Att höra hur hon berättar om den där irriterande kollegan som hon bara inte klarar aaaav eller höra hur han blir så trött på alla jäkla söndagsbilister som måste haft Stevie Wonder som körskolelärare. Ja, då kan det vara skönt att få sin egen stund ibland.

Vi tjuvstartar därför Alla Hjärtans Dag-säsongen med att ha en tävling där man kan vinna dessa superavancerade hörselskydd (värda 1.249 kr) från Verktygshandlarn.se. Bortsett från att komplett utesluta allt tjafs och babbel så kan de förstås också användas till den som gillar att bygga alternativt till den som inte gillar att lyssna på när den andra bygger. Utöver det kan man också ratta in radio eller koppla in sin iPhone osv. Ja, en praktisk vinst med andra ord.

Så, vad ska du göra för att vinna denna fina present?

Tävlingsinstruktioner

Vi vet, du älskar din partner, men vad är det för ljud/prat/tjat från din partner som du allra helst skulle vilja använda dessa hörselskydd för att slippa? Alternativt, vad är det för ljud från dig som du omtänksamt nog skulle vilja bespara din partner?

Har du ingen partner? Misströsta inte, Alla Hjärtans Dag är såklart inte bara för de som lever i tvåsamhet. Det finns många andra relationer där man gärna vill trycka på Mute-knappen. Mamma? Lillebrorsan? Chefen? Välj du!

  1. Gå in på Verktygshandlarn.se och kolla in hörselskydden
  2. Skriv ned din motivering som en kommentar nedan för att vara med och tävla.

Den bästa motiveringen vinner hörselskydden. Tävlingen slutar den 10:e februari så att du hinner få hem hörselskydden att ge bort på Alla Hjärtans Dag.

37 kommentarer

MsSixten - 2016-02-10

Jag skulle behöva hörselskydden när min sambo på helgen tjatar öronen av mig om att jag borde beställa och följa med honom och hämta pizza innan jag knappt hunnit öppna ögonen.....=)


Annika Nilsson - 2016-02-09

Helt ärligt....min vän har råkat ut för en allvarlig bilolycka, har legat i koma, och vaknade upp för knappt en vecka sedan. Jag är såååå tacksam för att hon överlevde, men jag skulle vilja att hon var som vanligt igen. Är och besöker henne på sjukhuset varje dag, men blir så ledsen att hon inte är klar i huvudet och pratar en "massa goja". Vill stänga ute alla ord som kommer från hennes mun nu efter olyckan och istället få tillbaka min gamla vän! PS: Tackar såklart skyddsänglarna för att hon överlevde och ber att hon ska få tillbaka sin hjärna igen.


Amanda - 2016-02-09

Skulle vara perfekta presenten till min sambo som har tagit ett år ledigt för att renovera hela huset! Kan han stänga ute mitt tjat lite!


John Ahlström - 2016-02-08

Wow. Om man inte har tummen mitt i handen så är den ju ändå fantastisk. Vilken unik möjlighet för hela familjen att vara sig själva för en stund, komma undan från stök och stimm, läsa en bra bok (har inte hänt på fem år), lite extra bra läxstuderingstid för grabben som börjar skolan till hösten. Finns oändliga möjligheter. Att lyssna på podcast via telefonen direkt in i lurarna när man är på bullrigt jobb. ifall man råkar ratta in hårdrock på lurarna så skall inte öronen bli rädda för dessa är inställda på 82dB så det är bara att head banga vidare. Tackar Verktygshandlarn!


Gunilla . M . B - 2016-02-08

Vill vinna hörselskydden till min man - för han vill helst slippa höra mig tala om vad han INTE köpt på handlingslistan - där jag förstått att han "hoppar mellan raderna" och bara handlar det HAN vill !!


Elisabet Carlborg - 2016-02-08

SPORTREFERAT! Säger bara sportreferat. Sen Ipaden kom in i min mans liv har sportsändningarna förflyttat sig från det avlägsna tv-rummet till vardagsrummet, köket, ja till och med sovrummet och jag blir galen och vill bara skrika TYST!


Berit Bengtsson - 2016-02-07

Det börjar så här: En röst på min mans dator säger: "Solen skiner." Då vet jag att nu drar han igång sitt Formel 1 - spel på högsta volym! "Jag måste få in känslan!" säger han när jag klagar. Själv är jag kvar i "depån" och för att under tiden kunna använda min dator som finns i samma rum p.g.a. internetuppkoppling behöver jag riktigt proffsiga hörselskydd!!


Camilla Regn - 2016-02-04

Tror tyvärr att det är maken min som skulle behöva dessa bäst, för att slippa höra på mitt "besserwissertjat".


Malin Junghard - 2016-02-03

Min man lyssnar gärna på hårdrocksskrik
som gör att jag får panik!!
Ibland känns det som om huvudet läggs på en grill...
tänk att kunna "trycka" på "Mute" precis när jag vill,
slippa oljudet som fräter i mitt öra
och bara underskön tystnad höra...
Med dessa grymma hörselskydd skulle vi
kunna leva tillsammans i harmoni ;)


Helena Henriksdotter - 2016-02-02

Sambon är snäll men kan vara så tjatig,
men säger att det är jag som är gnatig!?
Han tjatar om att jag inte snöslungan får köra,
utan säkerhet och fullt skydd för mitt öra.
Så dessa skulle jag använda för två funktioner,
Kanske sambon då skulle sluta med sina fasoner?
Snälla Prensentips goda fe,
du som alla mirakel att ske.
Hör denna kvinnas desperata bön,
så kanske jag slipper suck och stön. ;)


Erik Wallmark - 2016-02-01

Frun pratar om jobbet, elvaåringen pratar fotboll, åttaåringen pratar trolleritricks, sexåringen drar Bellmanhistorier, treåringen pratar strunt och ettåringen skriker. Vi har dessutom ett trumset som används av alla barnen, speciellt ettåringen.


monika lindh - 2016-02-01

När min mans V75-rad inte "faller" - varje lördag i numera 42 år. Då vore det skönt att slippa höra svordomsramsan.


Andreas - 2016-01-31

Hej. Skulle vilja vinna dessa till min sambo då jag för tillfället lider av en sjukdom som gör att mitt temperament inte är det roligaste. Sist fick jag ett vredesutbrott för att det inte fanns någon handduk på toaletten. Det hade sparat på hennes psyke att slippa lyssna på mig.


Elias Wärlinge - 2016-01-31

Varje dag hör jag min mattelärare tjata
om ekvationssystem och derivata
Själv sitter jag där som en påse nötter
medan han maler på om sina “x” och falska rötter
Genomgångarna varar i timmar
när lektionen är slut är jag så trött att jag svimmar
I mina öron ekar hans monotona röst
"glöm inte att parenteser ALLTID ska beräknas först!"
Tänk vad skönt att bara kunna trycka på "mute"
koppla bort allt vad matte heter och bara pusta ut
För finns det något värre än tråkig matematik?
sätter hellre på mig dessa och lyssnar på musik...


Achillea Dahl - 2016-01-29

Bor i en etta med min älskade sambo som ÄLSKAR att spela tv-spel när jag ska plugga och jag skulle så gärna bara kunna stänga ute ljudet men behöver lite hjälp på traven, dessa hörlurar skulle vara perfekta!


Malin Svärdling - 2016-01-29

Jag vill vinna för att jag har för bra hörsel.


Mikael Engholm - 2016-01-28

Har en väldigt ironisk 9-årig dotter vid namn Elvira som har skrivit om sin familj i sin vänbok...och under pappas bästa egenskaper har hon skrivit att jag fiser högt! Tolkar det som en härlig pik från både henne och hennes mamma...så för deras skull så vore ett par Bilsom hörselskydd vara en lättnad :-) Dessutom skulle hon vara tacksam för att koppla bort pappas tjöt om att bädda sängen och göra läxorna....och därmed kan mysa med katten Saga i lugn och ro!


Maja Larsson - 2016-01-28

Kanske är det en själv man skulle vilja få tyst på. Hörlurarna skulle ju även innebära att man själv inte pratade och därför fick lite tid för att tänka på saker som är viktiga, reflektera över saker man inte annars hade reflekterat över. Samtidigt som man klipper gräset kanske? Vem vet..


Julia - 2016-01-27

Jag skulle vilja ge dessa hörlurar till min älskade livskamrat. Efter några tuffa år med sjukdom blev 2015 till slut bästa året någonsin. Jag fullföljde min dröm om att byta bana och börja studera, vilket inte hade kunnat vara möjligt utan min älskade sambos stöd och uppmuntran.
I sommar planerar vi att tillsammans med mina föräldrar bygga ett nytt litet hus på sommarstugetomten, som ska bli vår stuga. Stugan är egenhändigt ritad och kommer bli egenhändigt byggd, vilket såklart innebär en hel del arbete. Jag kommer att röja och transportera, medan min underbara sambo, som är långt mycket mycket mer händig än mig, kommer stå för mycket av själva byggandet. Då vi båda just nu lever på hans inkomst har vi knappast råd med några excesser, och de här fina hörlurarna skulle verkligen vara en perfekt och användbar present till honom inför projektet i sommar.


Eva A - 2016-01-27

Tjat om goda råd de kan dem behålla
tar egna beslut och era goda råd jag sålla
bort med glädje
kanske missar nått ibland det måste jag medge.


Karin - 2016-01-27

Jag pratar alltid med mig själv. Högt. Jag skriker åt mig själv skulle man väl nästan kunna säga. Ibland blir jag till och med sur över att ingen svarar fastän det inte finns någon där. Och så sjunger jag. Högt och falskt. Jag jobbar även som keramikkonstnär och älskar att kasta gammalt trasigt porslin i backen så att det riktigt smäller om det. Samtidigt som jag sjunger ABBA låtar så högt jag kan. Tack och lov är det ingen annan som lider av dessa påhitt men jag börjar bli riktigt trött på att höra mig själv. Ibland blir jag så trött att jag inte kan låta bli att sätta igång ett bråk, "men så håll käften då om det är så drygt att höra min egen röst!" "Jag ska inte komma här och tala om för mig själv vad jag kan och inte kan göra!" "Jag sjunger vare sig jag vill det eller inte, så det så!". Herregud, ni hör. Om jag inte vinner dessa hörselskydd så kommer jag att bli galen (galnare!)!


Malin Lindqvist - 2016-01-27

Egentligen skulle jag behöva två par... För jag och min man skulle kunna ha dem på oss samtidigt och bara låta de där dropparna av tjat och gnäll man samlar på sig under de år man varit tillsammans rinna över och komma ut. Men då det är ett par som är vinsten får vi väl turas om. Äktenskapet är ju att ge och ta :)


Anneli - 2016-01-27

Okej, jag erkänner att jag sjunger hellre än bra,
min sångröst är inget att ha,
har faktiskt i ladugården med min sångröst skrämt i väg en och annan råtta,
ja min röst är något som alla öron vill bojkotta,
men sluta sjunga vill jag inte alls göra,
önskar därför hörselskydd till maken så att han på mina missljud slipper höra!


Karin Synnergren - 2016-01-27

Min dotter skulle behöva ett par,då hon har svårt att koncentrera sej när det blir för mycket stoj och prat.Hon skulle verkligen behöva ett par hörselskydd,så att hon bara kan stänga av världen omkring och bara lyssna på Mix Megapol för det är hennes kanal.Då kan hon bara koncentrera sej på det arbete hon har!


Kristiina Söderström - 2016-01-27

Jag skulle vilja spara min makes öron från min sång. Där hans öron får vila och mina stämband får träna. Win win liksom.


Frideborg - 2016-01-26

Visst Pingu är en rolig filur
men efter 10 år hoppas jag på tur.
Nök, nök vill jag inte längre höra
I mitt trötta öra...


Helena Brynte - 2016-01-26

Mannen i mitt liv har det inte lätt,
han har en näradöden upplevelse på alla sätt.
Drabbad av en typisk "mancold" av stora mått,
då gnälls det såklart över både stort och smått.
SNÄLLA låt mig vinna första pris,
och stänga ute gnället på alla vis!


Marcus Andersso - 2016-01-26

7 år vi nu har nåt,
2 stycken fina barn tillsammans vi fått.
När vi upp till fjällen kör,
är höga ljud & tjat är det enda jag hör.
Både från barn & självaste mor,
låter betydligt värre än ni tror!!
Från frugan får jag höra allt om hennes väninnors nedrans kärleksgnat & ungarnas ständiga fråga- är vi framme snart?
Kåporna ger mig livsnjutning, tystnad & inspiration, fjällresan blir till perfektion!!!


Linda Hiebert - 2016-01-26

Åh det är mycket ljud som man skulle vilja stänga ute. Har tre barn och ibland blir det bara för mycket. Jag skulle såååå gärna vilja ha hörselskydd när sönerna kivas om leksaker, största äppelbiten eller vad det nu kan vara. Vad skönt att bara kunna sätta sig i soffan och inte höra något alls!
Hörselskydd är praktiska, och ibland nödvändiga. Mellansonen har en tonhöjd när han gråter eller skriker som gör att öronen gör ont. När han var bebis så kunde jag inte ha honom i famnen när han var ledsen för det gjorde sååå ont i mina öron. Så jag satte på mig hörselskydd och gick runt med honom i famnen. Som tur var grät han inte jätteofta. Som mamma får man vara inovativ! :-)


Christine Lindén - 2016-01-26

Oj, vad ska jag börja mitt val bland alla ljud,
som retar mig till vansinne med plågsam amplitud?
Kanske är det grannen som alltid hackar lök,
och stör mig genom väggen med ständigt bröt och stök?
Måhända är det vännen som aldrig kan va tyst
(fast oftast är hon både riktigt snäll och sjyst).
Men när jag tänker efter, det allra värsta är,
när jag jobbat natten och oljud plötsligt skär
genom sovrumsfönstret och stör min vilostund,
när just jag lyckats sluta mitt avtal med John Blund;
Då kommer man och tömmer containrarna med glas,
och tusen tomma flaskor går i sopbilen med kras...
Så om jag kunde slippa få höra det igen,
så skulle Verktygshandlarn för alltid va' min vän...


Maria Eriksson - 2016-01-26

Min gubbe gnisslar tänder på natten - det låter som en idisslande kossa, eller en kvarnsten som mal grus... Vissa nätter tycker jag nästan lite synd om honom, när han måste sova på soffan ;-)


Rolf Karlsson - 2016-01-26

Volymen på upprepningar av samma sak om och om igen.


Thomas - 2016-01-26

Dessa hörselskydd skulle jag behöva varje gång min sambo påpekar alla fel jag gör med vår dotter, allt låter som en massa klotter. Får jag dessa så kanske vi kan fira alla hjärtans dag, varje dag. Annars kanske vi aldrig mer sådana dagar vi får, då skulle mina ögon fälla en och en annan tår, så jag hoppas verkligen jag dessa får!


Jennifer - 2016-01-26

Min bebis har kolik och önskar jag kunde trycka på mute när gubben har honom så jag kan vila och ladda batterierna för att orka mer och så jag slipper ständiga spänningshuvudvärk..


Irene - 2016-01-25

Jag hatar ljudet av naglar som rivs sönder. Det där lilla ljudet kan göra mig galen, och då min man vet om det, så sitter han och för ihop fingrarna, så det blir ett knäppande ljud! Kan nästan kasta ut honom, när han gör så där!


Helena i Uppsala - 2016-01-24

Gubben börjar bli senil och det är en ständig upprepning av bokcitat. Jag kan dem redan och vet efter två ord vad han är på väg att säga. Någon gång tryter tålamodet ...


Daniela Brantlind - 2016-01-23

Jag vet precis när jag skulle vilja, eller rättare sagt BEHÖVER ett set av dessa hörselkåpor. När min son på snart 4 år så vackert spelar på sitt munspel, skakar på sina maracas, eller när han leker med sitt (väldigt högljudda) trumset han fick av sin snälla farmor i julklapp. Så mjo, jag BEHÖVER dessa, särskilt när min migrän slår till. (Lider tyvärr av det allt för ofta) Hoppas Hoppas på massa tur!


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.