Presenttips.se logo

Tävling: Tipsa om något trevligt att göra med mamma på mors dag

luftballong Tävlingen är avslutad
Startar: 2013-05-15
Slutar: 2013-05-22
Vinst: Presentkort på 500 kr hos Upplevelse.com
Vinnare: Britta Högström

Det var ett tag sen vi hade en tävling här på Presenttips.se men nu är det dags igen! Denna veckas tävling sponsras av Upplevelse.com som ger vinnaren en upplevelse för ett värde av 500 kr (alternativt 500 kr rabatt på en upplevelse). Ett perfekt tillfälle att hitta på något med mamma på mors dag den 26:e maj.

Veckans tävling går ut på att hitta på en trevlig dag genom att kombinera minst två valfria upplevelser från Upplevelse.com. De mest relevanta hittar du kanske bland deras tips på Mors Dag-upplevelser men du kan titta runt på hela sidan efter upplevelser.

Tävlingsregler:  • Tävlingen avslutas 2013-05-22

  • Beskriv (relativt kortfattat) en trevlig dag man kan göra med sin mamma på mors dag, som inkluderar minst två upplevelser från Upplevelse.com. Motivera varför mammor skulle gilla dessa! Du får gärna lägga till tips på andra saker att göra också.

  • Bedömningen sker på hur relevanta och bra tipsen är för söner och döttrar att göra med sina mammor.

  • Tävla genom att skriva ditt tävlingsbidrag som en kommentar nedan.


 

10% rabatt på upplevelser


Passa även på att hitta upplevelser då Upplevelse.com samtidigt erbjuder 10% rabatt på samtliga upplevelser med rabattkoden "student13". Rabattkoden gäller hela maj och juni 2013.

9 kommentarer

Sigrid Mortensen - 2013-05-19

Min älskade mor skulle få en upplevelse utöver det vanliga. Vi skulle börja med afternoon tea och då välja den engelska menyn. Efter att ha avnjutit ett gott fika skulle vi gå på en provning med det bästa vi vet, nämligen choklad! Jag valde afternoon tea och chokladprovning för att det är två lugna upplevelser som gör att man får tid att umgås och njuta med sin mor.


Ullan - 2013-05-19

Min Mors dags-upplevelse går i "lite lagom utmaning-stil"! Vi börjar med en Segwaytur och sedan Fika för två för att vila våra ömma kroppar! Sedan testar vi våra doftsinnen genom att Skapa vår egen parfym. Dagen avslutas med Matlagning för två.


Sanna Sjölander - 2013-05-19

Den perfekta morsdagen skulle jag börja med att servera frukost på sängen till mor min, sen ge henne en chokladmassage, för det hon älskar mest är choklad och massage så bättre kombo kan man ju inte hitta? Därefter bär det av för att avsluta dagen med att åka luftballong för det har vi nog alla velat göra och kan det bli mer härligt än att sväva över marken och se världen från ett nytt perspektiv? När man landar igen ger man henne en stor kram och säger att det "bara" är ett år kvar tills nästa morsdag ;)


Anna Lundkvist - 2013-05-19

Efersom min mamma är värd all lyx hon bara kan få skulle vi starta med en riktig champangeprovning. Bra start på dagen - världens i mitt och mors tycke bästa dryck.

Vidare skulle vi Sedan gå och få en chokladinpackning. Tänk att få njuta en stund i härlig choklad. Bli avslappnad och känna lugnet sprida sig i kroppen.

Dagen skulle rundas av en middag i mörker. En spännande och sinnesfylld middagsupplevelse.

Detta tror jag att min älskade mor skulle uppskatta att få.


Carina - 2013-05-18

Åh vilken tävling!
Vi skulle börja dagen med en luftballongtur för två över Stockholm. Måste vara en otrolig och oförglömlig upplevelse! Sen skulle vi avsluta kvällen med teater+middag.


Britta Högström - 2013-05-17

Kul tävling :D
Jag har tänkt till och utgått från vad min 75-åriga mamma garanterat hade tyckt vara kul att göra ihop här ner i Lundatrakten.

Vi börjar dagen med att prova på att blåsa glas i Höör. Varje sommar har min mamma tagit en glasrunda i Småland och hon skulle älska att få blåsa sitt eget glas.

Därefter äter vi en härlig lunch nånstans och sen blir det åka av...För mamma är också en j...kel på att köra bil och var mycket aktiv som bilkårist en gång i tiden så eftermiddagen ägnar vi självklart åt folkrace. Jag slår vad om att hon skulle slå oss allihopa!

Mamma älskar god mat och gott vin men hon har aldrig varit på någon vin- och matprovning eller besökt så många gourmetrestauranger så det blir en fin appertiff med en vin- mat provning innan vi intar en underbar middag på en riktigt fin restaurang.


Emely - 2013-05-17

Vilken underbar tävling!
Alla mammor behöver få pysslas om. Dagen börjas med chokladmassage. Vem tackar nej till massage OCH choklad? efter allt slit med kroppen är mamma minsann värd en härlig massage. Sedan blir det en smarrig, men mysig middag för två. Som vanligt står mamma vid spisen, men nu ska HON få maten serverad i lugn och ro. Ha det gott


margareta - 2013-05-16

Först fiskpedikyr för två. Medan fiskarna sköter om våra fötter sitter vi i lugn och ro och småpratar. Sen Afternoon Tea. Fortsatt tid att få tid att umgås, prata och dricka gott te. Sen en promenad med lätta steg efter fotbehandlingen, frisk luft och försommar att njuta av. Avslutar dagen med middag på Primewinebar och teater på Playhouse. Alla sinnen, kropp o själ har fått njuta, och det är ju mamma värd!


Kattis - 2013-05-16

Dagen börjar med chokladprovning, med oss därifrån har vi kunskap, pralinformar och inspiration och vi åker hem och gör egna praliner. Lite lagom aktivitet kan behövas på det; spökvandring vilket gör en hungrig igen. Så bra att det även ingår middag för två!


Pågående tävling(ar)

Just nu finns det inga pågående tävlingar på Presenttips.se.

Senaste vinnarna

  • Linda Tranåker som vann 1000 kr presentkort på AmericanStore.se
  • Petra som vann 1000 kr presentkort på Happy-Day.se
  • Calle Jansson som vann Poster värd 499 kr från SverigeMotiv.se

Håll koll på nya tävlingar

Nya tävlingar annonseras alltid på:
@Presenttips.se
@PresenttipsSe

Sponsra en tävling?

Vill du sponsra en tävling på Presenttips.se? Kontakta info@presenttips.se så berättar vi mer.