Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Självlysande

Den här kategorin talar för sig själv. Här hittar du lysande presenter! Så pass lysande att de till och med lyser av sig själv. Eller "glow in the dark" som allt fler unga börjar benämna dessa grönlysande saker nu för tiden.

Dessa presenter kan så klart vara i princip lite vad som helst. Självlysande saker finns inom alla möjliga kategorier av presenter. Om du ska ge bort något självlysande så kan det ju vara en bra om festen (eller vad du nu ska på) är på kvällen, eller någon gång när det är mörkt. På så vis får din present effekt med omedelbar verkan!

Självlysande passar ofta väldigt bra till barn i yngre skolåldern. De har precis börjat upptäcka världen och älskar när saker känns lite "science" och sticker ut på ett oväntat sätt. Men presenterna här kan såklart passa bra till en vuxen också. Eller mormor eller farfar.

Populära presenter för taggen självlysande

Relaterade blogginlägg

7 coola självlysande presenter

7 coola självlysande presenter

2013-09-11
Självlysande presenter är en skönt udda och rolig grej att ge bort, och då förstås framförallt till barn. Det fungerar lika bra för att hamna i partystämning som att skapa en läskig atmosfär under halloween som är på intåg. Så om du letar efter någonting ... Läs mer

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Uttaget logo
Glowsticks logo