Presenttips.se har 1 748 manuellt utvalda presenter från 492 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Krya på dig

En present förknippas allt som oftast med festliga tillställningar så som födelsedag, bjudningar och fest. Men presenter kan ha så många andra funktioner. Att ge något till den som drabbats av en sjukdom eller något liknande är ofta väldigt uppskattat. Vem vill inte ha omtanke där i sjuksängen? Som man brukar säga: kärlek är det bästa botemedlet.

De här presenttipsen är till den som varit ute för olycka eller som ligger sjuk. Presenterna här är till för att skänka omtanke och vårdnad. Den som är sjuk behöver ju allt som oftast vila och återhämtning. Så i de här presenterna finner du inga höga hastigheter eller tekniska utmaningar. Bara lugn och ro. Den som uppmärksammar någon som inte mår så bra gör oftast mycket större förändring i livet än den som ger en present i mängden under ett annat firande. Passa på att visa hur mycket du bryr dig om din nära!

Populära presenter för taggen krya på dig

Relaterade blogginlägg

7 fina krya på dig-presenter

7 fina krya på dig-presenter

2013-10-28
Det är alltid uppskattat att bli ompysslad och uppvaktad när man är sjuk, och det spelar egentligen ingen roll om det är en mild influensa eller efter en operation på sjukhuset. Oavsett vad så är värmer det alltid att ha någon som tänker på en, och en pre... Läs mer

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Caredirect logo
Masterblomman logo
Grongava logo
Bokadirekt logo
Greatlife logo
Gotterian logo
Teddymania